saigogtk

A Saigo Logistic Kft. is csatlakozott a Debreceni Egyetem Gazdaságtudományi Karának logisztikai menedzsment mesterképzéséhez a duális képzés rendszerén belül.

A duális logisztikai menedzsment mesterképzési program célja olyan gazdasági szakemberek képzése, akik az integrált vállalati logisztikai menedzsment összefüggéseit átlátva képesek a vállalati logisztikai rendszer és a vállalatokat átfogó ellátási láncok komplex irányítására.

A Xanga Investment and Development cégcsoport tagjaként a Saigo Logistic Kft., mint a Debreceni Repülőtéri Multimodális Logisztikai Központ üzemeltetője ezen célok eléréséhez a logisztikai szolgáltatások széles spektrumában tud gyakorlati ismeretekkel szolgálni a hallgatók részére (közúti, vasúti és légi áruszállítás, fuvarszervezés, raktárlogisztikai szolgáltatások , vámszolgáltatások, ingatlanfejlesztés és -üzemeltetés).

Miért jó a hallgatónak?

  • Hallgatói munkabér a képzés teljes ideje alatt.
  • Korszerű folyamatok megismerése.
  • Szakmai gyakorlat megszerzése a képzési idő alatt.
  • Munkavállalói kompetenciák, készségek megszerzése.

A jelentkezés feltétele angol nyelv társalgási szintű ismerete.

A jelentkezéshez kérjük, küldje el magyar és angol nyelvű önéletrajzát és nyelvvizsga bizonyítványának másolatát az info@saigo.hu e-mail címre.

KAPCSOLATTARTÓ:
Herdon László
Telefon: + 36 30 824 4840
E-mail: laszlo.herdon@saigo.hu

Duális logisztikai menedzsment mesterképzési program:  http://www.econ.unideb.hu/index.php/hu/kepzeseink/du%C3%A1lis-k%C3%A9pz%C3%A9s